11:00

Häljarps IF vit

Referat: IK Wormo Vit - Häljarps IF vit

Strålande sol - vilken oktoberdag!! Lite vått i gräset = strålande fotbollsmöjligheter.

Hälljarp kom in till sta'n idag och det var detta gäng som startade igång med en rivstart och överrumplade våra blåa killar fullständigt. 18 - 3 i anfall men bara 2-1 i mål vilket innebar att vår försvarslinje i förstaperioden var fantastisk!!
Periodsnack där Linda så åt killarna att springa, springa, springa!! Och som de sprang i andra halvlek ! Häljarp fick förvisso bollen med sig bättre - men anfallsstatistiken blev lika!

Tredje perioden och tempot fortsatte att vara högt i båda lagen. Häljarp fick in flertalet bollar - men det var inga lätta sådana. Lite individuella misstag från de blåa - man glömde jaga efter lite - och det där är det bara att träna på! Och i vanlig ordning.....dessa blåa grabbar ger ju aldrig upp - det är helt underbart att leda dem - så i alla fall sista målet var blått!!

Vi fortsätter träna, vi fortsätter experimentera, vi fortsätter lära och vi fortsätter kämpa!! Bra ingredienser till bästa fotbollskakan!! Det värmer mitt hjärta att se dessa kämpande killar!

lör 4 jun 2022, 14:00 IK Wormo Vit - Häljarps IF vit